Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469043.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Младен Манойлович: Вярвам, че можем да постигнем страхотни резултати – Sportove
Намери ни
To Top

Младен Манойлович: Вярвам, че можем да постигнем страхотни резултати

Новият старши треньор на Рилски спортист – Младен Манойлович, сподели първите си думи, след като официално пое поста при самоковци. Сърбинът заяви, че преговорите между двете страни са минали бързо, като разкри, че в началото на следващата година отборът трябва да влезе в новата си зала. Ето какво каза Манойлович пред официалния сайт на Рилски:

„За мен беше много лесно да се разберем с Рилски, защото имаме еднакви амбиции. Работейки с нашите играчи, мисля, че те могат да постигнат голям напредък и да се развият по добър начин.


Развълнуван съм да започна сезона и вярвам, че можем да постигнем страхотни резултати! Надявам се, че феновете ще оценят усилията и добрата ни енергия, и ще ни подкрепят в мачовете от сезона.

Заедно с това в началото на първото тримесечие на следващата година би трябвало да влезем и в новата зала на комплекс „СамЕлион“. С намиращите се в нея модерна спортна и фитнес зала и възстановителен център вярвам, че Рилски вероятно ще разполага с най-добрата работна среда в региона, а това е от изключителна важност за добрата подготовка на един отбор”, заяви Манойлович.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558