Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469033.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Фенове на Апоел (Беер Шева) още съжаляват за бивш играч на Левски и ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Фенове на Апоел (Беер Шева) още съжаляват за бивш играч на Левски и ЦСКА

В Беер Шева още помнят бившия играч на Левски и ЦСКА Владимир Андонов. Бившият нападател игра в началото на века в Израел с екипите на Бней Йекуда (Тел Авив), Апоел (Беер Шева) и Макаби Петах Тиква, където прекрати и кариета си.

“Емил Велев го познават всички в Израел. Димитър Макриев също вкара много голове в Ашдод, но за мен най-добрия българин, който съм виждал в израелското първенство е Владимир Андонов-Тапата.


Той беше невероятен техник. Героят на моето детство. Много го харесвах. Съжалявам, че игра малко Апоел (Беер Шева). Аз и съучениците ми в онзи период бяхме негови големи фенове. Знам, че в България е играл малко и за грандовете ЦСКА и Левски, винаги ще се чудя, как такъв талант не направи по-добра кариера. Той със сигурност беше един от най-техничните в цялото израелско първенство и вкарваше много. Много съжалявах, че не си разви потенциала на 100%”, разказа пред Sportal.bg 41-годишният Адам, който е фен на тазвечерния съперник на “сините” – Апоел (Беер Шева).

Андонов, който е юноша на Левски и голям фен на 26-кратните шампиони, има под 10 мача за първия отбор на “сините” и 15 мача и два гола за ЦСКА. Неговият син Димитър Андонов миналата година изигра 18 мача с втория отбор на Левски в Югозападната Трета лига, а също така записа участие в няколко контроли на първия тим под ръководството на Станимир Стоилов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558