Намери ни
To Top

От Израел: Левски няма да може да усети истинската атомсфера в Беер Шева

Отборът на Левски е наказан да няма свои фенове на негостоприемния стадион „Търнър стейдиъм“ в Беер Шева, където тимът на Николай Костов играе тази вечер първи мач от третия предварителен кръг на Лига на конференциите. Както е известно, УЕФА наложи наказание на 26-кратните след инцидентите в Скопие. 

Хубавата новина за българския гранд е, че и феновете на Апоел (Беер Шева) няма да напълнят над 16-хилядния си стадион. До преди два дни бяха продадени едва 4000 билета, а се очакват едва около 8000 да бъдат на трибуните.


 

По-рано днес на техническата конференция между делегата и двата клуба е станало ясно, домакините обявили максимум капацитет от 10 000 души за срещата, като е било казано, че това е в най-оптимистичния вариант, но най-реалистично е капацитетът на стадиона да бъде изпълнен само на 50% за двубоя довечера. 

Това е добра новина за столичани, тъй като агитката на Беер Шева е изиграла ключова роля в доста от домакинствата през последните седем години от европейските клубни турнири.

„Няма голям ентусиазъм сред феновете напоследък. Те не са много доволни от това, което се случва в отбора. Със сигурност ще има голяма подкрепа, тъй като феновете на Апоел Беер Шева са темпераменти, но атмосферата няма да бъде, както за големите европейски вечери през последите 6-7 години.“, коментираха местните журналисти пред Sportal.bg.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига