Намери ни
To Top

Дебютът на Меси в Мейджър Лийг Сокър се отлага

Дебютът на Лионел Меси в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) ще бъде на 26 август, след като мачът на новия му клуб Интер Маями в елита беше отложен заради класирането на тима на четвъртфиналите за Купата на лигата.

Меси вкара в трети пореден мач за отбора си при победата с 3:1 над Орландо Сити миналата седмица, като с това го изведе сред най-добрите осем състава.

Аржентинецът добави още два гола в понеделник, за да изпрати отбора на четвъртфиналите след успех над ФК Далас с 5:3 след изпълнение на дузпи и 4:4 в редовното време.

Интер ще се изправи в следващия кръг срещу Шарлът в петък, а след това един от двата клуба ще играе на 19 август или на финала за Купата на лигата, или в мача за третото място.

Първоначално по програма тимът от Флорида трябваше да играе именно срещу Шарлът в мач от МЛС на 20 август, но срещата бе отложена, като нова дата предстои да бъде обявена.

Така засега изглежда, че първият мач на Меси в МЛС ще бъде в събота (26 август) като гост на Ню Йорк Ред Булс. Преди това Интер Маями ще гостува на Синсинати в мач за Купата на САЩ. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол