Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot468918.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Лигата на конференциите отново ще е интересно – Sportove
Намери ни
To Top

В Лигата на конференциите отново ще е интересно

Днес ще се изиграят по-голяма част от първите мачове от третия предварителен кръг на третия по сила турнир на УЕФА – Лигата на конференциите. Две срещи бяха насрочени за сряда и в тях Гент разби Погон (Шчечин) с 5:0, а АЕК (Ларнака) и Макаби (Тел Авив) врътнаха реми – 1:1. Сега обаче предстои голямата вечер в турнира, в която са предвидени цели 30 срещи, една от които особено ни вълнува, тъй като в нея участва единственият останал български представител в лицето на Левски, който гостува на Апоел (Беер Шева).

Освен това обаче има и други мачове, които със сигурност приковават вниманието.


Един от тях е този между Легия (Варшава) и Аустрия (Виена). Тук силите изглеждат доста изравнени и е трудно да се прогнозира кой ще надделее.

Подобен изглежда и сблъсъкът между Омония и Мидтиланд. Датчаните натрупаха доста опит в Европа в последните години и може би имат леко предимство, но в Кипър със сигурност няма да им бъде лесно.

Нидерландския Твенте едва се добра до този етап, като сега му предстои среща с наглед лесен съперник в лицето на Рига, но латвийците не бива да бъдат подценяване.

Любопитен е и двубоят между Арис (Солун) и Динамо (Киев), в който два сериозни отбора с големи амбиции в турнира ще премерят сили.

Същото се отнася и за срещата между Хайдук (Сплит) и ПАОК, където се очаква да бъде горещо и да има доста балкански страсти.

Няма как да не обърнем внимание и как ще се представят румънските екзекутори на ЦСКА и ЦСКА 1948. Сепси приема Актобе, а ФКСБ ще има тежък сблъсък с Нордселанд.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558