Намери ни
To Top

Бетис загуби важен играч преди началото на сезона

Бетис получи лоши новини дни преди началото на новия сезон в Ла Лига. Отборът няма да може да разчита на халфа Вилиам Карвальо, който е получил контузия в дясното бедро, разкрива „Естадио Депортиво“.

Португалецът пострада по време на дербито със Севиля от предсезонната подготовка в Мексико. Впоследствие се оказа, че проблемът е сериозен.


Предполага се, че играчът ще пропусне не един, а цели три мача в началото на кампанията в Ла Лига и ще отсъства поне до септември.

Това не е никак добра новина за треньора Мануел Пелегрини, имайки предвид тежката програма на Бетис в началото на сезона. „Зелено-белите“ започват с гостуване на Виляреал, след това приемат Атлетико Мадрид, а в третия кръг имат нова тежка визита на Атлетик Билбао. В най-добрия случай Карвальо може да е на линия за двубоя с Райо Валекано или за сблъсъка с Барселона.

Бетис изпитва доста трудности в средата на терена, след като остана без Серхио Каналес, а Набил Фекир въщо е контузен. Това вероятно ще наложи новото попълнение Иско бързо да се наложи в състава.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол