Намери ни
To Top

Уулвс намери нов треньор само един ден след освобождаването на Лопетеги

От Уулвърхамптън най-вероятно днес или утре ще назначат официално Гари О’Нийл за нов мениджър на тима, съобщава местната преса. Вчера стана ясно, че появилите се в последната седмица слухове са верни и Юлен Лопетеги бе освободен от треньорското място на “вълците”, което заемаше в разстояние на девет месеца. 

От Уулвс не искат да губят време и максимално бързо да поставят нов човек начело на тима за началото на сезона, което за “вълците” в понеделник с гостуване на Манчестър Юнайтед. Спортно-техническото ръководство на тима е взело решение, че Гари О’Нийл е много подходящ, тъй като е свършил отлична работа през миналата кампания, когато успя да спаси Борнемут в подобна тежка ситуация, но впоследствие бе заменен от Андони Ираола.


През това лято „вълците“ задържаха за постоянно Матеуш Куня и привлякоха крилото на Метц – Бубакар Траоре, а със свободни трансфери към състава бяха добавени Мат Дохърти и Том Кинг. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол