Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot468780.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА с две контроли срещу Арис на старта на подготовката за новия сезон – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА с две контроли срещу Арис на старта на подготовката за новия сезон

Баскетболният ЦСКА ще стартира подготовката си за новия сезон малко преди края на месеца, а веднага след това „армейците“ ще изиграят две престижни контроли в Гърция, научи Sportal.bg. Тимът воден от старши-треньора Росен Барчовски ще премери сили с Арис в Солун. 

Първият приятелски мач на 9 септември ще бъде закрит за фенове и медии, докато вторият – на 10 септември ще може да бъде наблюдаван от привържениците на солунския гранд. Все още не е ясно дали ще бъдат допуснати фенове на българския отбор, тъй като в Южната ни съседка има забрана за запалянковци на гостуващия тим в спортните зали и стадиони.


Началният час е 19:30 часа. 

В момента целият треньорски щаб на ЦСКА – Росен Барчовски, Георги Давидов и Даниел Клечков е ангажиран с мъжкия национален отбор, пред който предстои предолимпийска квалификация в Турция (11-16 август). В състава на тима са трима от играчите на столичния гранд – Андрей Иванов, Алекс Симеонов и натурализираният гард Брандън Йънг. 

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558