Намери ни
To Top

Манчестър Сити планира операция по задържането на Кайл Уокър

Ръководството на Манчестър Сити ще предложи нов договор на Кайл Уокър, информира италианският журналист Фабрицио Романо. Тази информация не идва като пълна изненада, макар че десният бек бе спряган много активно с трансфер в Байерн (Мюнхен) в последните седмици. Мениджърът на “гражданите” Джосеп Гуардиола не иска да се разделя с играча и през уикенда двамата бяха забелязани да вечерят в местен ресторант в продължение на почти три часа.

Още тогава местните медии предположиха, че каталунецът най-вероятно е убеждавал Уокър да откаже офертата на Байерн и да остане на “Етихад”. Наставникът демонстрира доверието си към бека по време на цялата подготовка, като му гласуваше доверие в титулярния състав, но и му връчваше капитанската лента, която бе освободена след напускането на Илкай Гюндоган.

Ръководството на Манчестър Сити планира подобна операция и с Бернардо Силва, за когото шефовете на “гражданите” информираха заинтересованите Барселона и ПСЖ, че не се продава.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол