Намери ни
To Top

Локомотив (София) е близо до привличането на Симеон Мечев

Локомотив (София) е близо до привличането на опитния халф Симеон Мечев, твърди „Труд“. Доскорошният капитан на Берое вече е свободен агент, след като изненадващо си тръгна от Стара Загора още в началото на сезона. За последно той игра за “заралии” при поражението с 0:1 от Хебър в Пазарджик, когато бе заменен след час игра.

В Берое той изигра общо 78 мача в 3 различни престоя, като през останалото време носи екипите на редица родни отбори, сред които Ботев (Враца), Локомотив (ГО), Верея, Нефтохимик, Етър, Септември, Славия и други.


Сега той бе желан още от Етър и Добруджа.

В същото време в „Надежда“ продължават да търсят нови попълнения след сериозната чистка през лятото. Тимът на Стойчо Стоев се подсили до момента с осем нови, голяма част от които чужденци. Локомотив обаче стартира колебливо, допускайки 10 попадения в мачовете с Локомотив (Пловдив) при 2:4 и 0:6 на „Георги Аспарухов“ от Левски. Успехите над Ботев (Враца) и Пирин все пак дадоха глътка въздух на „железничарите“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига