Намери ни
To Top

ЦСКА не се е отказал от идеята да се раздели с Туфегджич

Плеймейкърът Лазар Туфегджич донесе равенството 1:1 за ЦСКА – София срещу Славия след хубав удар с глава при центриране на Тобиас Хайнц. За сърбина това бе първи двубой от над два месеца, след като пропусна подготвителния лагер в Австрия, а след това не попадаше в групата на тима. „Тема Спорт“ съобщи, че “червените” шефове търсят начин да се разделят с 26-годишният футболист, след като през миналия сезон той тотално разочарова. Доскорошният треньор Саша Илич също потвърди тази новина, като заяви, че ръководството е извадило Туфегджич от състава и то ще решава неговото бъдеще.


Причината сърбинът да се завърне срещу Славия обаче не е, че е било взето решение той да остане в тима. Кадровата недостатъчност принуди Нестор Ел Маестро да се довери на услугите на Лазар, който му се отблагодари с гол. Все още обаче не е ясно къде ще продължи неговата кариера, като един от основните проблеми е, че халфът заема квота за чужденец извън ЕС.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига