Намери ни
To Top

Ей Джей: Ерол Спенс ще се справи по-добре в реванша срещу Крауфорд

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа е уверен, че Ерол Спенс ще се справи по-добре в евентуален реванш срещу непобедения Терънс Крауфорд. Спенс и Ей Джей от скоро са съотборници и тренират под наставленията на Дерик Джеймс. Двамата се готвеха заедно в Далас за своите битки.

“Това не беше Ерол, който познаваме.


Той ще се завърне и ще е по-добър. Виждал съм го много пъти как се боксира и се труди здраво в залата и мога да кажа, че това определено не беше той”, заяви Джошуа, който трябва да изиграе своята 29-а професионална битка тази събота в Лондон.

Спенс бе пратен в нокдаун три пъти от Крауфорд преди главният рефер да спре срещата в деветия рунд. Така 35-годишният боксьор от Небраска се превърна в неоспорим шампион в полусредна категория в бокса. Някои фенове на бойните спортове заявиха след този двубой, че Спенс не трябва да бърза с искането на реванш, а други дори писаха в социалните мрежи, че Ерол трябва да се оттегли от спорта. Джошуа не е на такова мнение.

“Спенс и отборът трябва да поправят каквото трябва по време на подготовката за следващия лагер и така ще се справят много по-добре срещу Бъд. Ерол не беше нокаутиран. Спряха двубоя, докато все още беше на краката си. Категоричен съм, че трябва да има реванш и Ерол не трябва да се отказва”, допълни британецът пред американски спортни журналисти.

Ощр от категория Бойни Спортове