Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot468116.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ман Юнайтед 0:1 Атлетик Билбао, един от братята Уилямс се разписа – Sportove
Намери ни
To Top

Ман Юнайтед 0:1 Атлетик Билбао, един от братята Уилямс се разписа

Манчестър Юнайтед и Атлетик Билбао играят при 0:1 последнaтa си контролa преди старта на сезона. “Червените дяволи”, които вчера победиха Ланс с 3:1, днес излизат с по-голяма част от играчите, които се очаква да не са сред титулярите. Нико Уилямс откри резултата в 29-ата минута. 

Срещата започна с доста активни действия на играчите на “червените дяволи” в предни позиции, които демонстрираха много скорост в действията си сякаш бяха константна заплаха за не особено сигурната отбрана на испанския тим.


Те обаче имаха проблеми след достигането на наказателното поле, когато често допускаха елементарни грешки и не успяваха да достигнат до качествени удари. 

Факундо Пелистри имаше претенции за дузпа в 22-ата минута за изблъскване, но те бяха подминати от съдията на срещата. Само две минути след това реферът посочи бялата точка за нарушение на левия бек Фернандес рещу Нико Уилямс, но почти веднага го отмени, след като страничният му помощник отбеляза, че нарушението е било извън пеналта, като повторенията потвърдиха това. Резултатът в двубоя бе открит точно преди изтичането на половин час игра, когато отлично подаване от дълбочина даде възможност на Нико Уилямс да излезе на скорост между централните бранители и да преодолее Том Хийтън и с доза късмет за 0:1.

Мениджърът на тима Ерик тен Хаг залага на Аарън Уан-Бисака отдясно, бившият вече капитан Хари Магуайър и Виктор Линдельоф в центъра на отбраната и Фернандес отляво. В предни позиции той отново залага на вече добре познатия от предишните приятелски мачове експеримент с Джейдън Санчо в центъра на атаката, а Факундо Пелистри и Омари Форсън на крилото.

Наставникът на баските Ернесто Велверде отново залага на стандартната за тима в последно време 4-2-3-1. Новото попълнение Руис де Галатер започва срещата в средата на терена. На вратата отново е Унай Симон, а в предни позиции заплахата за Том Хийтън ще идва от страна на ветерана Икер Муниаин и братята Иняки и Нико Уиламс.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558