Намери ни
To Top

Стойчо Стоев: Боли ме като няма разбирателство

Наставникът на Локомотив (София) Стойчо Стоев бе доволен от победата с 2:0 над Пирин в мач от efbet Лига. Специалистът е на мнение, че липсата на увереност е основният проблем на отбора. Старши треньорът също така изрази надежда, че конфликтът между ръководство и фенове ще бъде разрешен.

„Имаше доста напрежение след загубите от Левски и Локомотив (Пловдив).


Ние имаме основен проблем – липсата на увереност, което води до грешки и това нарушава ритъма. Играчите трябва да разберат, че грешки ще има и да се опитат да играят футбол. Трябва ни време, за да успеем да преодолеем това и да се превърнем в отбора, които искаме да бъдем. Имаше и доста положителни неща – бързи атаки, които не се завършиха, но е въпрос на работа. Франса работи доста сериозно и на тренировките. Това много ми харесва в него. Срещу Арда се надявам да се представим достойно и прилично. Това означава да вземем поне точка. За да се развиваме, трябва да има такива сблъсъци. Нямам представа какво се е случило сред феновете“, каза Стоев,

„В конфликта между фенове и ръководство, победител няма да има, а страда Локомотив. Боли ме, като виждам, че няма разбирателство. Надявам се да се стигне до някакъв компромис. Локомотив е на всички, които го обичат. Бил е доста преди нас, а ще бъде и след нас“, завърши наставникът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига