Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot467794.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Реал Мадрид с официално становище относно информация за Флорентино Перес – Sportove
Намери ни
To Top

Реал Мадрид с официално становище относно информация за Флорентино Перес

От Реал Мадрид отрекоха появилите се слухове в социалните мрежи, че президентът на клуба Флорентино Перес бил обмислял оттеглянето си. Босът е на 76-години и е бил начело на “лос бланкос” в продължение на вече 20 сезона в рамките на два периода – 2000/2006 и 2009/2023 г.

Ето какво се казва в официалното становище на на клуба от “Сантиаго Бернабеу”:

Във връзка с някои слухове, появили се в социалните мрежи, според които Флорентино Перес бил обмислял да напусне поста, Реал Мадрид иска да поясни следното: тези слухове са напълно фалшиви и обслужват интереси, които нямат нищо общо с реалността. Освен това в дневния ред на следващата Генерална асамблея на членовете на Реал Мадрид няма да има точка, в която ще се дискутира ръководството на клуба.



Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558