Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot467713.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дубълът на Спартак (Варна) използва трима играчи от първия състав – Sportove
Намери ни
To Top

Дубълът на Спартак (Варна) използва трима играчи от първия състав

В последната си контрола преди началото на новия шампионат в Трета лига дубълът на Спартак използва няколко млади футболисти от първия състав, сред които Никола Виденов, Евгени Илиев и Дани Начев.

През този сезон някои от тези играчи, които се утвърдиха в първия състав, ще помагат на втория тим. Директорът на ДЮШ на Спартак Васил Петров потвърди за добрата комуникация между двата тима и възможността да се използват млади играчи от първия отбор. 

„Основната задача е да се подготвят перспективни юноши, които да се интегрират към първия състав с течение на времето.


В някои от възловите двубои в Трета лига ще бъдат използвани и някои млади играчи от представителния тим“, потвърди Васил Петров.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558