Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot467627.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левандовски: Понякога трябва да споделиш болката си, за да ти олекне – Sportove
Намери ни
To Top

Левандовски: Понякога трябва да споделиш болката си, за да ти олекне

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски даде любопитно интервю за “Екип”, в което говори не само за футбол, но и за това как се справя с критиките и несприния интерес на медиите. 

“Никой не знае какво се случва между две снимки в Инстаграм, публикувани през три дни. Социалните мрежи, пресата… Всички говорят за теб. Понякога хората ти приписват собствените си мечти и когато те не се осъществят, същите тези хора се ядосват и изливат недоволството си върху теб.


Аз не съм идеален и не знам всичко. Но не всеки го осъзнава. Случва се денят ни да започне зле, но се опитваме това да не се отразява на работата ни, колкото и да е трудно”, сподели
Левандовски

“Преди няколко години разбрах, че най-добрата терапия, след като съм бил критикуван, е да поговоря с някого. Това ми помага да разбера какво се случва. Понякога просто трябва да изговориш всичко, за да ти олекне”, продължи полякът. 

“Харесвам живота си, а Барселона ми откри нови хоризонти. Усмивките на дъщерите ми ме съпровождат преди всяка тренировка и затова винаги отивам на базата с настроение”, добави Лева.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558