Намери ни
To Top

Луканов: Разочаровани сме! Все нещо мъничко не ни достига

Старши треньорът на Етър Емануел Луканов не скри разочарованието си след загубата с 1:2 от Черно море на „Тича“. „Болярите“ поведоха в резултата, но допуснаха обрат и остават без спечелена точка от началото на сезона.

„Много ситуации доведоха до загубата. Разочаровани сме.


90 минути дадохме доста от себе си. Поведохме в резултата. Първото полувреме не трябваше да завършва по този начин. И в мача със Славия, и сега едно и също. Все нещо мъничко не ни достига. 

Черно море имаше повече опит. Вероятно още не сме научкали ритъма от „Б“ група в „А“ група. Има много фактори. Хубавото е, че отборът играе добре, момчетата се раздават. За жалост не взимаме нищо, а това тежи. Следващият мач е в графата „задължителни“.

На този етап не очакваме нови попълнения. Срещу Берое вече трябва да вземем трите точки. Срещу Славия и днес не заслужавахме да загубим. 

Черно море излезе с двама нападатели, а ние минахме с трима в защита. С един корнер и едно центриране ни пробиха – там, където трябваше да бъдем по-силни. Не сме такъв отбор, че можем да си позволим да играем с човек по-малко и да правим принудителни смени“, заяви Луканов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto

Ощр от категория efbet Лига