Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot467458.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Луис Енрике може да остане начело на ПСЖ след само месец начело – Sportove
Намери ни
To Top

Луис Енрике може да остане начело на ПСЖ след само месец начело

Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике може да напусне след само месец начело на клуба, твърди испанското издание “Марка”. Бившият селекционер на “Ла Роха” бил доста раздразнен от ставащото в клуба в последните седмици, тъй като той да имаше съвсем други планове за развитието на своя тим. Първо продължаващите проблеми около Килиан Мбапе, който отказва да поднови своя контракт, а от ръководството заявиха, че при това положение той трябва да бъде трансфериран и го извадиха от групата за азиатското турне. 

В същото време Луис Енрике е на мнение, че селекцията в отбора се бави прекалено много, а част от футболистите, които той желае, сякаш изглеждат прекалено далеч от “Парк де Пренс”.


Спортният директор Луис Кампос, който бе един от основните прувърженици на назначаването на Енрике, също е свързван с напускане в последните дни от пресата, тъй като катарските собственици не са достатъчно убедени в работата и стратегията му. “Марка” акцентира и върху това, че ПСЖ е един от трудните за менажиране тимове в последните години, тъй като големите очаквания често натежаваха прекалено много на доста от треньорите и те така или иначе не постигнаха очакваните резултати.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558