Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot466757.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Събрани са достатъчно доказателства срещу Дани Алвеш, обявиха от прокуратурата – Sportove
Намери ни
To Top

Събрани са достатъчно доказателства срещу Дани Алвеш, обявиха от прокуратурата

Испанската прокуратура е събрала достатъчно доказателства, въз основа на които има нужните условия да се стартира процес срещу бившия бразилски национал Даниел Алвеш, информира “Ел Мундо”. Това пише в заключението на разследването, назначено от 15-и съд в Барселона. Популярният футболист е обвинен, че в нощта на 30 срещу 31 декември 2022 година е изнасилил 23-годишна жена в тоалетните на нощен клуб в каталунската столица.

Утре (сряда) Алвеш трябва да се яви в съда в 13:30 часа.


Тогава ще бъде насрочена и дата за старта на процеса. Очаква се това да бъде в периода между края на тази година и началото на следващата. Футболистът е заплашен от затвор между 4 и 15 години.

Още от януари бразилецът се намира в затвор Brians 2 в Барселона. На няколко пъти вече му беше отказано пускане под гаранция.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558