Намери ни
To Top

Тухел за Кейн, Мане, от какъв играч се нуждае Байерн и докъде могат да стигнат баварците в ШЛ

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел заяви, че това е клуб, в който всичко е свързано с печеленето на титли, независимо каква е ситуацията, но за целта ще трябва баварците да имат и малко късмет. Това дойде в отговор на въпрос докъде могат да стигнат в Шампионската лига. Бившият наставник на Челси засегна и други интересни теми около трансферния прозорец на шампиона на Бундеслигата, спекулациите около Хари Кейн и други футболисти, които са свързвани с пристигане и напускане на “Алианц Арена”. Утре баварците на обед баварците ще се изправят срещу Ливърпул.


“Това е клуб, в който всичко е свързано с печеленето на титли. Без значение каква е целта ви, трябва да започнете стъпка по стъпка. Разбира се, ще се нуждаем и от късмет, тогава всичко е възможно. Трябва да продължим да се развиваме и да изграждаме духа на тима. Тук условията са прекрасни, всички са много дружелюбни, а климатичните условия не могат да бъдат извинение,” заяви треньорът.

След това той почти изцяло се насочи към това да отговаря на конкретни въпроси свързани с играчите и действията на Байерн на трансферния пазар.

“Хари Кейн? Може направо да преминем към следващия въпрос, защото няма как да коментирам това, както можете да си представите. Нямаме подходящ дефанзивен полузащитник на позиция шест, който да осигурява повече стабилност в отбрата. Това са моите впечатления, всичките ни полузащитници са доста по-мобилни. Но все пак мачове могат да се печелят и без такъв играч, трябва да намерим правилните решения. Търсим играч на тази позиция, но не отчаяно. Отворени сме, ако се появят възможности, но като цяло се доверяваме на нашите играчи напълно. Има играчи, които могат да ни направят по-силни, но понякога те просто не са на разположение. Мане? Понякога нещата просто не се получават така, както бихме искали. Беше малко тъжно, прегърнахме се на раздяла, искаме да поддържаме връзка. При Павар нещата не са толкова ясни, колкото изглеждат и ще разчитаме на него,” обясни Тухел.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол