Намери ни
To Top

След стригането: Тити вързал 17-г. Гергана за парното за 2 дни! Повече не я видяхме, издаде певицата Йоко

За съжаление момичето, за което Тити разказа, беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България.


Така започва коментар в социалната мрежа певицата Йоана Захариева – Йоко относно бруталния разказ на баскетболния треньор Тити Папазов. припомня, че в гостуването си в подкаста на рапъра Тото, спортистът разказа как любимата му му изневерила с най-добрия му приятел и той я вързал и остригал, а съсед дори одобрил действията му

Случаят е останал безнаказан. Оказва се обаче, че зверството и гаврата били много големи, а девойката буквално избягала в чужбина и до ден днешен никой не знае нищо за нея. Певицата е познавала потърпевшата и разказа още подробности от бруталната гавра на Папазов:

„Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега.

Тръпки ме побиха като чух как безцеремонно „човекът“ Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с една момиче в креха възраст, нашето момиче, което нямаше още 18.

Само забрави да се похвали, че я е вързал с белезници за парното, преди да започне да я подстригва и я оставя така заключена между 24 и 48 часа, докато я намерят близките й.“

Въпреки че гостуването на Папазов при Тото е било преди доста време и думите му не са направили впечатление на никого, сега те добиват популярност покрай казуса в Стара Загора. 18-годишно момиче бе бито, рязано с макетен нож и остригано от гаджето си. 

Причината не е известна, но всичко завършва с 400 шева, констатирани като лека телесна повреда, а извършителят бе на свобода до понеделник (месец след инцидента). След широкия обществен отзвук Георги Николаев получи нови обвинения – този път за заплахи за убийство, отнасящи се за дните преди случката. Съдът остави старозагореца в ареста, като един от мотивите е, че гаврата с 18-годишната Дебора е вече трето подобно провинение на Никоалев.

Видеата от гостуването на Папазов в канала на Йонислав Йотов – Тото са изтрити от платформите, но все пак ви показа именно думите на спортиста, с които сам се хвали за деянието си.

Ощр от категория