Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot466605.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски няма да продава билети на феновете на Шкупи – Sportove
Намери ни
To Top

Левски няма да продава билети на феновете на Шкупи

От УЕФА са инструктирали Левски да не продава билети на фенове на Шкупи за реванша между двата тима във втория квалификационен кръг за Лига на конференциите. Това стана ясно от изявление на „сините“. Реваншът е на 3-и август, а първата среща в Северна Македония завърши при резултат 2:0 за Левски.

По-рано през деня от Шкупи също заявиха на своите фенове да не пътуват до София, тъй като няма да им бъдат продавани билети за двубоя със “сините”.


Ето какво написаха от клуба от Левски:

„Левскари, 

След среща между представители на Левски, ФК Шкупи и комисията по сигурност на УЕФА, европейската централа даде инструкции да не се пускат в продажба билети за гостуващи привърженици за реванша от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 Левски – ФК Шкупи на 3 август от 2023 г. от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. 

Част от указанията включват задължителна проверка на личните документи на входовете на стадиона и недопускане на лица с лични документи издадени в Република Северна Македония, дори при закупен билет за срещата“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558