Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot466571.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски без Кристиан Димитров срещу Шкупи – Sportove
Намери ни
To Top

Левски без Кристиан Димитров срещу Шкупи

Централният бранител на Левски Кристиан Димитров получи контузия при победата с 6:0 срещу Локомотив (София) от третия кръг на еfbet Лига. 26-годишният футболист има разтежение и ще пропусне със сигурност мача реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Шкупи на стадион „Георги Аспарухов“, както и гостуването на Локомотив (Пловдив) през уикенда, съобщава „Дспорт“.

Димитров се очаква да се нуждае от около две седмици за възстановяване. На негово място се очаква да играе Келиан ван дер Каап, който напоследък също изгради отлично разбирателство с безспорния титуляр Хосе Кордоба.



Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558