Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot466357.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арда Гюлер вече е в Мадрид и започна възстановяването си – Sportove
Намери ни
To Top

Арда Гюлер вече е в Мадрид и започна възстановяването си

Турският талант Арда Гюлер вече се завърна в Мадрид и е започнал своето възстановяване, съобщава пресата в страната. Вчера преди мача на Реал Мадрид срещу Барселона стана ясно, че той има контузия в менискуса на дясното коляно, заради което се наложи да бъде върнат в испанската столица и да бъде подложен на допълнителни изследвания.

 В крайна сметка след тях е било взето решение засега Гюлер да не се подлага на операция и да бъде заложено на консервативно лечение. Не са поставени срокове за възстановяването на 18-годишния таланта и лекарския щаб по-скоро ще му даде време, за да се оправи напълно.


Арда Гюлер бе привлечен от Реал Мадрид от Фенербахче срещу 20 милиона евро и на него се възлагат големи надежди, като той е определян като един от най-големите таланти на Стария континент. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558