Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot465721.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Премиерът на Северна Македония: Инцидентите в Скопие бяха предизвикани от хулигани, които нямат връзка със спорта – Sportove
Намери ни
To Top

Премиерът на Северна Македония: Инцидентите в Скопие бяха предизвикани от хулигани, които нямат връзка със спорта

Премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски потвърди днес, че вчерашните инциденти преди мача между Левски и Шкупи в Скопие са били предизвикани от хулигани, които нямат връзка със спорта.

„Никой не говори за това кой футболист как е играл, всички говорят за това кои са тези 10, 15, 20 хулигани, които са се сбили помежду си, а раниха и полицай“, посочи Ковачевски и допълни, че раненият полицай е на домашно лечение към момента.

Ковачевски отбеляза, че няма информация дали България е изпратила протестна нота, но по думите му, ако това се случи, министерството на външните работи на Република Северна Македония ще отговори подобаващо.

„Футболистите са дошли да играят футбол заради истинските фенове.


Това, което се случи вчера, е още едно доказателство, че футболът, както и всеки друг спорт, трябва да се остави на спортистите и на истинските фенове, а не на хулиганите, които превземат новините и никой не говори за това как са играли футболистите“, подчерта Ковачевски.

Български гражданин бе приет в болница с прободна рана в корема снощи, след като е влязъл в сблъсък с местни в квартал „Чаир“ в Скопие. Болницата потвърди, че след извършена операция състоянието му е стабилно.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558