Намери ни
To Top

В Манчестър Юнайтед уверени в привличането на Хьойлунд въпреки офертата на ПСЖ

Ръководството на английския Манчестър Юнайтед е уверено, че ще привлече нападателя Расмус Хьойлунд преди първия мач на отбора от новия сезон. Това съобщава „Скай Спортс“ след днешната информация, че в битката за подписа на датския национал се е включил Пари Сен Жермен с първоначална оферта от 43 милиона паунда. 

От „Скай Спортс“ добавят, че самият Хьойлунд е направил своя избор и предпочита трансфер в Манчестър Юнайтед. Италианският клуб иска около 60 милиона паунда за своя футболист и още близо 10 милиона под формата на различни бонуси.


Манчестър Юнайтед е активен на трансферния пазар и похарчи много пари за трансферите на Мейсън Маунт и Андре Онана. 

Именно заради тези ходове „червените дяволи“ са донякъде ограничени и не са готови да платят повече от 50 милиона паунда за правата на Хьойлунд. От Манчестър Юнайтед предложиха на Аталанта няколко свои играчи, но италианците не са заинтересовани от тях и са отговорили, че предпочитат да получат пари.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол