Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464997.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Победно завръщане за Нишикори след 19 месеца – Sportove
Намери ни
To Top

Победно завръщане за Нишикори след 19 месеца

Азиатската звезда Кей Нишикори спечели мач в турнир от елита на АТР за първи път от 19 месеца. 33-годишният японец се наложи със 7:6(5), 7:6(5) над Джордан Томпсън и се класира за втория кръг на надпреварата от категория АТР 250 в Атланта.

Бившият световен номер 4 за последно беше играл на най-високо ниво през октомври 2021-ва на “Мастърс”-а в Индиън Уелс, а миналата година се подложи на операция на лявото бедро.

През последните пет седмици Нишикори беше активен в турнирите от сериите “Чалънджър”, като записа осем победи и две поражения.

В началото на седмицата той се намираше на 439-о място в световната ранглиста, но с победата си над Томпсън ще се изкачи с около 50 позиции. Естествено, целта на японеца е отново да е част от елита на тениса и началото на завръщането му е обнадеждаващо.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558