Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464909.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Kимих: През следващия сезон ще играя в Байерн, нямам други планове – Sportove
Намери ни
To Top

Kимих: През следващия сезон ще играя в Байерн, нямам други планове

Халфът на Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих отхвърли слуховете, че може да напусне баварския клуб.

„Напълно сигурен съм, че през следващия сезон ще играя в Байерн (Мюнхен). Поне аз нямам други планове“, заяви Кимих на пресконференция в Токио, където баварците утре ще играят приятелски мач срещу Манчестър Сити .

„Чакам с нетърпение този мач.


В момента те са най-добрият отбор в Европа и моментално ще разберем докъде сме стигнали в подготовката ни“, продължи Кимих.

25-годишният национал е в Байерн от 2016 г. и има договор до лятото на 2025 г. Той е ключов футболист в състава на баварците, като се заговори за интерес към него от Барселона.

Старши треньорът Томас Тухел заяви, че не може да гарантира кой ще бъде в състава в края на трансферния прозорец, но добави, че ще бъде изненадан, ако Кимих е извън него. Очаква се той да играе утре срещу Сити.

Разбра се също, че контролата ще пропусне новото попълнение Ким Мин-Дже.

„Той най-вероятно няма да играе. Ким прави по стъпка напред в развитието си във всеки клуб, в който е играл. Радваме се, че той избра Байерн и се надяваме бързо да се приспособи“, каза още треньорът на баварците.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558