Намери ни
To Top

ПСЖ 0:0 Ал-Насър

Пари Сен Жермен и Ал-Насър играят при резултат 0:0 в контрола, която се провежда в Осака, Япония. Двата отбора бяха изведени от двама португалци – Кристиано Роналдо и Данило Перейра. Двамата бяха част от отбора на Португалия, който спечели Евро 2016.

Луис Енрике заложи на Марко Асенсио на върха на атаката.


Неговият тим доминираше от началото, пресираше дълбоко и опитваше да атакува веднага след като вземе топката. Парижани обаче не стигнаха до чисти положения в този период. Удар на Солер не затрудни вратаря на Ал-Насър, а пробив на Ноа Лемина не завърши с точно подаване към негов съотборник.

Тимът от Саудитска Арабия направи първата си добра атака в 18-ата минута. В основата й бе Кристиано Роналдо, който напредна и пусна към свой съотборник, който не успя да му върне топката. В 22-ата минута ПСЖ създаде най-добрата възможност от началото на срещата. Заир-Емери изведе великолепно Лемина, който бе сам срещу вратаря, но стреля покрай вратата.

Парижани са без звездата си Килиан Мбапе, който бе оставен извън състава за турнето в Азия поради конфликта между него и ръководството на клуба. Капитанът на Франция вкара гол в първата контрола на тима от предсезонната подготовка, която ПСЖ спечели с 2:0 срещу Льо Авър.

Очакванията са Неймар да се завърне на терена след дълго отсъствие, след като вчера взе пълноценно участие в тренировката на тима. Бразилецът не е играл от края на февруари. Той най-вероятно ще влезе като резерва и няма да играе много, тъй като му липсва игрова практика.

Неймар започва мача на резервната скамейка, където е и сънародникът му Маркиньос. Новите попълнения Люка Ернандес и Милан Шкриняр ще бъдат в центъра на защитата. На пейката е и 16-годишният халф Етан Мбапе. Братът на Килиан игра и в първата контрола на тима.

Ал-Насър изигра няколко контроли в Португалия, като спечели първите две, а след това допусна тежки поражения от Селта и Бенфика. Кристиано Роналдо извежда отбора с капитанската лента. В стартовия състав е и Марсело Брозович, а другото ново попълнение Секо Фофана ще направи дебют за тима.

ПСЖ – АЛ-НАСЪР

ПСЖ: Донарума, Хакими, Ернандес, Шкриняр, Данило, Витиня, Солер, Ндур, Заир-Емери, Асенсио, Лемина
АЛ-НАСЪР: Алакиди, Алганам, Маду, Конан, Лаями, Фофана, Брозович, Яхия, Гариб, Талиска, Роналдо


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол