Намери ни
To Top

Чудо! Кръвният враг Наско Сираков подаде ръка на ЦСКА

Едва ли има цесекар, който и в най-смелите си представи да е очаквал, че легендата на Левски Наско Сираков някога ще помогне на ЦСКА. Чудото става факт, а фенове на „сини“ и „червени“ още не могат да повярват, че кръвният враг подава ръка на „армейците“.

Като член на Изпълкома на БФС Сираков е заявил още днес пред фактори на „Армията“, че на предстоящото събрание ще гласува със „за“ новото дружество ФК ЦСКА да остане във „В“ група, разбра Topsport.bg.

Наско, който многократно е огорчавал ЦСКА като футболист и директор на Левски е категоричен, че трябва да се помогне на закъсалия отбор от Борисовата градина.


Вчера на специална среща в Министерството на спорта за бъдещето на най-успелия ни футболен клуб разговаряха Красен Кралев, Пламен Марков и представител на БФС. След нея стана ясно, че решаващата дума е на Изпълкома, който ще се събере до две седмици.

В ЦСКА са започнали проучване колко от членовете ще подкрепят клуба. Иинтересното е, че един от първите, който подал ръка на 31-кратния ни шампион е именно емблематичният левскар.

Очаква се за ФК ЦСКА във „В“ група да гласуват и бившите футболисти на „червените“ Емил Костадинов и Йордан Лечков, който е първи вицепрезидент на БФС.

Ощр от категория Тема на деня