Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464452.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гуардиола: Холанд е в много по-добро състояние от миналата година – Sportove
Намери ни
To Top

Гуардиола: Холанд е в много по-добро състояние от миналата година

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира представянето на неговия отбор в първата му контрола от предсезонната подготовка. Днес “гражданите” спечелиха с 5:3 срещу Йокохама Маринос в Токио.

“Беше добър тест, защото нямахме достатъчно подготовка. Можем да подобрим много неща, разбира се, и никой не се контузи, което е най-важното.


Сега ще почиваме и след това ще се готвим за Байерн”, заяви Гуардиола.

Ерлинг Холанд влезе на почивката на днешния мач и вкара два гола. “В сравнение с миналия сезон по това време той е в по-добра кондиция. В много по-добро състояние е, но е далеч от най-доброто си ниво, както всички останали. За него беше важно да вкара, защото последните мачове от миналия сезон не се разписа”, обясни мениджърът.

Гуардиола коментира и състоянието на Кевин Де Бройне, който още се подготвя на индивидуален режим: “Не знам дали ще е готов за Байерн или за мача с Атлетико, защото трябва да тренира, но е много близо до завръщане.

Манчестър Сити ще изиграе само три контроли по време на подготовката си. Отборът остава в Токио, където след три дни ще се изправи срещу Байерн. На 30 юли е последната проверка, която е в Сеул срещу Атлетико Мадрид.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558