Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464390.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бруно Фернандеш посочи позицияита, на която Манчестър Юнайтед трябва да привлече футболист – Sportove
Намери ни
To Top

Бруно Фернандеш посочи позицияита, на която Манчестър Юнайтед трябва да привлече футболист

Тази нощ Манчестър Юнайтед спечели с 2:0 в контролна среща срещу Арсенал на американска земя, а след срещата новият капитан на отбора Бруно Фернандеш, който отбеляза първото попадение, даде своя поглед върху състава на тима, пристигащите и напускащите. До този момент “червените дяволи” привлякоха Мейсън Маунт, който игра и в трите приятелски срещи от лятната подготовка на отбора, а Андре Онана се присъедини само преди дни и още не е направил своя дебют.

“Трябва да се подобряваме всеки ден, но аз съм доволен от нивото, което показвам, но трябва да го поддържам. Липсва ни голмайстор.


И клубът, и мениджърът го знаят, имаме повече нужда от повече хора на тази позиция. Клубът работи по въпроса, за да бъде добавено качество. Давид Де Хеа? Той бе може би най-добрият играч на тима в последните 12 години, беше тук и в добри, и в лоши времена и беше по-добре да си вземе довиждане с феновете на стадиона. Говорим с него непрекъснато, имаме страхотни отношения.

Все пак съм щастлив от привличането на Мейсън Маунт и Андре Онана. Ще видим дали ще дойде и някой друг. От Онана очаквам да осъществи разликата, която мениджърът иска да направи. Той го познава добре и знае какво да очаква от него. Той беше отличен във финала в Шампионската лига, справяше се добре и с топката в крака, и на вратата. Интер се задържа дълго в двубоя, защото той се справи много добре и се надявам да го направи и за нас,” заяви Бруно Фернандеш.

Следващата контрола на Манчестър Юнайтед е в четвъртък рано сутринта, когато те ще се изправят срещу Реал Мадрид отново в САЩ.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558