Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464356.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Доктор Марко: Подобренията по колата ни работят – Sportove
Намери ни
To Top

Доктор Марко: Подобренията по колата ни работят

Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко обясни, че подобренията по колата на тима – RB19, работят, въпреки че вчера световният шампион Макс Верстапен загуби битката за полпозишъна. Макс се оплака, че той и екипът му цял уикенд имат проблеми с баланса и настройките на колата, като се предполага, че това се дължи предимно на особеностите на „Хунгароринг”, а не на някакви слабости на RB19.

„Данните, събрани от нас показват, че новите елементи работят – обясни доктор Марко. – Автомобилът ни не се представя според очакванията тук.


Губим време в завои 5 и 6 и определено имаме проблеми при минаването на бордюрите. И двамата ни пилоти имаха сходни проблеми в квалификацията.”

В същото време шефовете на Ред Бул и Мерцедес Кристиан Хорнър и Тото Волф очакват интересна битка за победата между Люис Хамилтън и Макс Верстапен, стига двамата да успеят да стигнат до края на първата обиколка.

„Стига двамата да минат заедно през първия завой, след това ще е много интересно”, прогнозира Хорнър.

„Люис и Макс няма какво да губят – допълни Волф. – В квалификацията се представи отлично, да видим дали ще се справим с непредвидимото поведение на задницата в състезанието.”

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558