Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464256.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Натаниел Ууд мина през ада, за да се поздрави с успех в Лондон – Sportove
Намери ни
To Top

Натаниел Ууд мина през ада, за да се поздрави с успех в Лондон

Натаниел Ууд записа трета поредна победа в UFC. Това се случи в двубой от главната карта на събититето UFC Лондон, което се проведе в О2 Арена. Британецът надделя над Андре Фили с единодушно съдийско решение.

Аднре Фили започна битката по-добре, като прати в нокдаун съперника си още в първата минута с ляв прав.


Ууд успя да се съвземе и стоеше стабилно до края на рунда. Двамата се надлъгваха в стойка, като разменяха предимно единични удари с крошета и ъперкъти. Ууд успя да намери Фили със силен десен прав и върна нокдауна. Американецът падна с гръб към клетката, което направи изправянето му по-трудно. Той оцеля лавината от удари от опоенента му и в крайна сметка се изправи.

Ууд откри втората част с точно и остро ляво кроше, което разклати Фили. Той не побърза да приключва двубоя, а избра постепенно да разбива защитата на съперника му. Всичко се промени само за секунди, когато Фили разплати Уууд със силни крошета и няколко колена в главата. Британецът се сгромоляса на земята, а Фили побърза да гони събмишъна. Ууд използва момента, за да се изплъзне и дори се озова на гърба на Фили за момент. Имаще още един обрат на позициите в този рунд и Андре Фили все пак завърши в по-доминантна позиция.

В третия рунд и двамата бойци бяха много изморени и не атакуваха активно. Най-голямо впечатление направи силно ляво кроше на Ууд в края на битката, което разклати Фили.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558