Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464050.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Давид Силва прекратява кариерата си? – Sportove
Намери ни
To Top

Давид Силва прекратява кариерата си?

Ветеранът Давид Силва може да обяви в следващите няколко часа оттеглянето си от футбола, съобщава “Кадена Сер”.

Причината е, че 37-годишният футболист на Реал Сосиедад получи сериозна контузия на тренировка, като скъса кръстна връзка на лявото коляно. Трамвата ще го извади от игра за минимум няколко месеца и предвид вече сериозната си футболна възраст, опитният испанец е твърде вероятно да реши да окачи обувките на пирона.

В богатата си кариера Давид Силва е бил част още от Валенсия, Ейбар, Селта и Манчестър Сити. Той 4 пъти печели Премиър лийг с “гражданите”, два пъти е триумфирал с тях в ФА Къп и два пъти е носител на Купата на краля (с Валенсия и Реал Сосиедад).  Силва е част и от златното поколение на Испания, с което става световен шампион (2010) и два пъти европейски шампион (2008, 2012). За “Ла Фурия” халфът има 125 срещи и 35 попадения.

През изминалия сезон Давид Sилва изигра 34 мача за Реал Сосиедад, като вкара 3 гола и даде 7 асистенции за тима си.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558