Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot463726.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Голям интерес от чужбина към вратаря на Локо (София) – Sportove
Намери ни
To Top

Голям интерес от чужбина към вратаря на Локо (София)

Сериозен интерес от чуждестранни клубове има към вратаря на Локомотив (София) Бубакар Гай. Стражът, който впечатли с изявите си на вратата на „железничарите“ през пролетта, е получил предложение от клуб от Белгия, твърдят източници от „Надежда“. Вече са проведени предварителни разговори за негов трансфер и е възможно следващата седмица да има развитие по темата.

Освен от Белгия, интерес към Гай има и от клуб от Унгария, но за момента от Локомотив не разкриват пордробности.


Стражът не пази в първия кръг, тъй като е изостанал с подготовката и треньорът Стойчо Стоев предпочете да заложи на Александър Любенов. Очаква се обаче Гай скоро да си върне титулярната позиция под рамката. Той се забави с присъединяването към подготовката на отбора, защото бе получил по-дълга почивка от предишното треньорско ръководство заради ангажиментите му към националния отбор на Гамбия.

„Мач Телеграф“


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558