Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot463228.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ботев (Пловдив) представи ново партньорство – Sportove
Намери ни
To Top

Ботев (Пловдив) представи ново партньорство

Ботев (Пловдив) се сдоби с нов партньор в лицето на Praktis. Една от водещите вериги строителни хипермаркети на Балканите подписа едногодишно партньорство с „жълто-черния“ клуб.

След 20 години на пазара и 9 хипермаркета, разположени на територията на 7 от най-големите български градове, Praktis продължава своето устойчиво развитие благодарение на ценностите, залегнали в основата на компанията: трудолюбие, отговорност, качество, компетентност и сигурност.

Освен разнообразие от продукти и услуги, от компанията се стараят да предоставят добро качество на разумни цени, за да направят пазаруването в Praktis едно наистина приятно преживяване за цялото семейство и да вдъхновят своите клиенти да изградят дома на мечтите си.


Като част от настоящото партньорство, хипермаркети Praktis ще предоставят 10% намаление за притежателите на КЛУБНА КАРТА за сезон 2023/24 на всички артикули на редовна цена в своите обекти в страната. Всеки може да заяви своята отстъпка многократно на касите на хипермаркета след предоставяне на КЛУБНА КАРТА.

Алексей Киричек, Търговски директор на Ботев (Пловдив), споделя: „Изключително сме щастливи, че такъв голям, добре разпознаваем и надежден партньор като хипермаркетите Praktis, се присъедини към нашето портфолио от партньори за сезон 2023/24. Гледаме напред към едно дългосрочно партньорство, което ще спомогне на Клуба да предложи добавена стойност на всички притежатели на Клубни карти“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558