Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot462979.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Юношите на Цървена звезда разбиха връстниците си от Академия Удинезе – Sportove
Намери ни
To Top

Юношите на Цървена звезда разбиха връстниците си от Академия Удинезе

Сръбският тим започна по-добре срещата и след няколко добри ситуации стигна до откриващо попадение. В 5-aта минута Груич се разписа след корнер и удар с глава. Малко по-късно Наом Перович бе изведен сам срещу вратаря на румънците и удвои резултата. 

5 минути преди края на полувремето Матей Стрика направи резултата класически след заучена ститауция от корнер и прецизен изстрел с левия крак.


При тази преднина за сърбите дойде и полувремето. 

През втората част и двата отбора направиха множество смени, а „червено-белите“ продължиха да доминират на терена. В 50-ата минута бе отбелязано и четвърто попадение, автор на което стана Ямато Кесич. Той се възползва от добро центриране и с точен удар не остави шансове на вратаря на Академия Удинезе. 5 минути по-късно Нешко Чокич направи резултата 5:0 след самостоятелен пробив. 

Последваха 3 гола за три минути. Първо Драган Анакич реализира шесто попадение, а Юк Аасич вкара за 7:0 и последва още един гол, за да се стигне до 8:0 за Цървена звезда. В последната минута падна и девето попадение, дело на Наом Перович. При този резултат дойде и краят на срещата. Така сърбите започнаха със сериозна победа и заявка за спечелване на турнира.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558