Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot462916.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Sportal Motorsport: Много шум за нищо ли ще е завръщането на Рикардо? – Sportove
Намери ни
To Top

Sportal Motorsport: Много шум за нищо ли ще е завръщането на Рикардо?

Само два дни след надпреварата за Гран При на Великобритания бе обявено, че Дениъл Рикардо ще заеме мястото на Ник де Врийс в състава на Алфа Таури до края на сезон 2023 във Формула 1.

В новия епизод на Sportal Motorsport водещите Георги Иванов и Евгени Въков дискутират темата с пилотската смяна в тима от Фаенца. Рикардо беше посрещнат с големи овации при завръщането си в отбора, за който се състезава през 2012 и 2013, когато той се казваше Торо Росо. Но с оглед проблемите в поведението на AT04, които от началото на сезона тормозеха не само Де Врийс, но и Юки Цунода дали това завръщане на Рикардо във Формула 1 няма да е много шум за нищо?

Другата тема, свързана с най-високотехнологичния спорт на планетата, е предстоящата тази седмица Гран При на Унгария.


Дали Макс Верстапен ще продължи своята доминация и на „Хунгароринг“, където преди година спечели от 10-то място на старта, или серия от поредни победи на световния шампион и Ред Бул ще намери своя край? Отговорът на този въпрос се опитваме да дадем в Sportal Motorsport.

Насочваме поглед и към Световния рали шампионат, който след трите поредни тежки макадамови ралита в Португалия, Сардиния и Кения се насочва към Естония, където ще се проведе първото от две поредни състезания на бърз макадам. Сред фаворитите за победата този уикенд непременно ще бъде и Ойт Танак, който ще се опита да се възползва от домакинското си предимство, за да върне сезона си в правия път след незадоволителните резултати в последните надпревари.

И накрая, но не по важност, Sportal Motorsport ви среща с младия български талант в картинга Любослав Руйков и неговия механик Станислав Каваримов. Двамата разказват за сезона си в италианските картинг серии и още нещо.

Приятно гледане!

Снимки: Борислав Трошев | Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558