Намери ни
To Top

Мбапе сяда на разговор очи в очи с президента на ПСЖ

Сагата около звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе изглежда ще продължи с пълна сила до края на лятото. 24-годишният нападател шокира шефовете на клуба, отказвайки да преподпише нов договор, а те го заплашиха, че ще бъде продаден. Отговорът на играча бе, че иска да получи всички суми по договора си, ако се стигне до негова продажба, което няма как да стане. Така ситуацията е патова.


Вчера Мбапе поднови тренировки с отбора, но бъдещето му тепърва ще се решава. Очаква се във вторник той да има разговор очи в очи с президента на клуба Насер Ал-Хелаифи в пореден опит за постигане на разбирателство помежду им, което да устройва всички замесени страни, твърди „Скай Спортс“.

Това ще бъде първи разговор помежду им след новината за решението на Мбапе да не преподпише. Досега двете страни си разменяха писма и обръщения чрез медиите. Сега обаче предстои да седнат очи в очи, което може и да промени ситуацията.

Тепърва ще видим какъв ще е изходът от този разговор, но те трябва да намерят решение, тъй като ситуацията в момента е лоша и за двете страни. За Мбапе едва ли ще е добре, ако Ал-Хелаифи изпълни заканата си да го закотви цял сезон на пейката, ако той не преподпише и откаже трансфер. За ПСЖ обаче това също няма да е от голяма полза, след като играчът ще си тръгне като свободен агент следващото лято.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол