Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot462276.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Юнайтед и Интер се споразумяха за Онана, договорът е въпрос на дни – Sportove
Намери ни
To Top

Юнайтед и Интер се споразумяха за Онана, договорът е въпрос на дни

Манчестър Юнайтед е постигнал споразумение с Интер за всички подробности около трансфера на Андре Онана, твърди Sky Sports. Според източника клубовете са се уговорили за сумата на трансфера, която ще възлиза на 50 млн евро. Сделката може да бъде окончателно приключена още в утрешния 17 юли (понеделник).

По-рано беше съобщено, че Онана ще подпише договор с Манчестър Юнайтед за четири плюс една години.


През сезон 2022/2023 Онана, заедно с Интер, стигна до финала на Шампионската лига, където отборът на “нерадзурите” загуби от Манчестър Сити с 0:1.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558