Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot462244.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нойер пропуска старта на Бундеслигата – Sportove
Намери ни
To Top

Нойер пропуска старта на Бундеслигата

Вратарят на Байерн (Мюнхен) – Мануел Нойер, ще пропусне старта на новия сезон в Бундеслигата. Шампионите на Германия започнаха подготовка днес с новите попълнения Рафаел Герейро и Конрад Лаймер, но без Нойер.

„Началото на първенството и Суперкупата са твърде амбициозна цел за него. Просто се нуждаем от търпение предвид сериозността на контузията“, каза старши треньорът Томас Тухел пред репортери в началото на тренировъчния лагер в Бавария.


Тухел потвърди, че Нойер ще пропусне азиатското турне на баварците от 24 юли до 3 август с мачове в Япония и Сингапур и ще започне бавно да тренира с отбора след това.

Първият официален двубой на германските шампиони е за Суперкупата на Германия на 12 август (събота) срещу носителя на купата на страната РБ Лайпциг. Баварците откриват сезона в Бундеслигата седмица по-късно като гост на Вердер Бремен.

Нойер не е играл, откакто получи фрактура на подбедрицата при инцидент със ски през декември. Първоначално той планираше да бъде готов за началото на сезона.

37-годишният Нойер тренира индивидуално от началото на седмицата, както и защитникът Матайс де Лихт, който получи травма на прасеца миналия месец по време на ангажиментите си с националния тим на Нидерландия, но според Тухел ще бъде здрав след няколко дни.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558