Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot461857.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Димитър Ташев се класира за финала на троен скок на Европейското до 23 години – Sportove
Намери ни
To Top

Димитър Ташев се класира за финала на троен скок на Европейското до 23 години

Димитър Ташев се класира за финала на троен скок на Европейското първенство по лека атлетика за младежи и девойки под 23 години в Еспоо (Финландия). Българинът постигна 15.38 метра в квалификациите и зае девета позиция.

Симон Горе (Франция) единствен премина границата от 16 метра в пресявките, давайки най-добър резултат от 16.


03.

Добромир Николов се класира пети в серията си на 110 метра с препятствия с резултат 14.53 секунди, което не му бе достатъчно, за да премине към полуфиналите.

Фаворитът в тази дисциплина, световният рекордьор за юноши Саша Зоя (Франция) оглави сериите с 13.63 секунди, а 11 атлети бягаха под 14 секунди.

По-късно днес е финалът на троен скок при девойките, където за отличията ще спори Александра Начева и квалификациите на овчарски скок с участието на Евгени Енев.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558