Намери ни
To Top

Луис Енрике определи приоритетна трансферна цел за ПСЖ

Новият наставник на Пари Сен Жермен Луис Енрике е бил много впечатлен от младия талант на Лион Брадли Баркола и го е определил като трансферна цел номер едно на отбора, съобщава “Радио Монте Карло”. 

20-годишното крило блесна през миналия сезон, когато заби пет гола и девет асистенции, включително три при драматичната победа с 5:4 над Монпелие през май. Медията допълва, че това желание на Енрике е срещнало абсолютно одобрене на спортния директор на отбора Луис Кампос, който дори вече е започнал работа по евентуална сделка. 

Парижани се нуждаят от сериозно обновяване в предни позиции, където досегашното звездно трио на Неймар, Лионел Меси и Килиан Мбапе е пред разпад.


Аржентинецът вече напусна в посока Интер Маями, а бъдещето на капитана на Франция е под много сериозна въпросителна и се очаква да бъде решено в следващите седмици.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол