Намери ни
To Top

От Ювентус обявили на Бонучи, че няма да разчитат на него, бранителят тепърва ще разглежда опциите си

Ръководството на Ювентус е провело разговор с Леонардо Бонучи, на който е било обявено на бранителя, че намерението за новия сезон е да не се разчита на него в стартовата единайсеторка, съобщава италианският журналист Ромео Агрести. Шефовете на “старата госпожа” обаче са били категорични, че той няма да бъде принуждаван да напусне и последното решение за бъдещето на играча ще бъде взето от самия него. 

Бонучи, който има договор за още една година, тепърва ще преразгледа своите възможности, след което ще вземе решение за бъдещето си. В последните дни се появи информация, че интерес към него проявяват от Нюкасъл, но вероятно други тимове също биха се заинтересовали от възможността да вземат толкова опитен бранител.


Не е ясно дали от Ювентус ще търсят трансферна сума при евентуално преминаване в друг тим или той ще бъде свободен да премине като свободен агент.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол