Намери ни
To Top

Челси ще продължи лятната чистка

В Челси продължават работата по намаляване на твърде големия състав от футболисти, с който клубът разполага. „Сините“ вече продадоха няколко от ненужните играчи, но се очаква до края на лятото чистката в клуба да продължи и още футболисти да си тръгнат от „Стамфорд Бридж“, твърди трансферният гуру Фабрицио Романо.

„Смятам, че още играчи ще си тръгнат в следващите дни, защото такава е идеята на клуба, към която ще се придържат. Винаги планът е бил да се продължи с голямата чистка това лято.


Очаквам Пиер-Емерик Обамеянг да напусне, Ромелу Лукаку да напусне, знаем ситуацията с играчи като Давид Датро Фофана, който ще бъде даден под наем. Хаким Зиеш трябва да реши бъдещето си, но очаквам и той да си тръгне от Челси в следващите дни. Предполагам, че клубът ще продължи с преговорите и в следващите дни ще се раздели с поне трима, четирима или петима, а някои ще бъдат пратени под наем, но процесът със сигурност ще продължи“, обяви Романо.

Журналистът разкри каква е ситуацията и с преговорите на „сините“ с Брайтън за Мойзес Кайседо.

„Идеята на Челси е да затвори сделката при 70 милиона паунда и бонуси или най-много 80 милиона паунда. Такава сума са приготвили лондончани за Мойсес Кайседо. Брайтън обаче иска повече. Там се надяват, че ще могат да вдигнат сумата до 90 или дори 100 милиона паунда“, добави експертът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол