Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460779.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мерцедес насочва целия си фокус върху колата за 2024 година – Sportove
Намери ни
To Top

Мерцедес насочва целия си фокус върху колата за 2024 година

С оглед продължаващите затруднения, които Люис Хамилтън и Джордж Ръсел имат с опитомяването на W14 тимът на Мерцедес може съвсем скоро да насочи целия си фокус върху развитието на W15 за сезон 2024.

„Черните стрели“ останаха верни на своята концепция с нулеви странични кутии в началото на годината, но още за Гран При на Монако тя беше изоставане. В Княжеството Мерцедес въведе първия си по-сериозен пакет с подобрения за сезона и това изглежда помогна на Хамилтън и Ръсел.

В Бракли обаче са на мнението, че с W14 не могат да постигнат желания прогрес до края на годината.


Именно поради тази причина ръководителят на Мерцедес Тото Волф намекна, че в най-скоро време развитието на W14 ще бъде изоставане, за сметка на болида за следващата година.

„Мисля, че това ще стане много скоро. За мен и отбора няма значение дали ще сме втори или трети в шампионата. За нас е важно да се върнем в битката за титлата, а това няма да се случи тази година.

„Така че ние ще трябва да се фокусираме върху следващата година и в състезанията до края на годината да продължим да се учим. Но, правилата са си същите, така че дори и ние да спрем да развиваме колата за тази година, ние ще продължим да учим.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558