Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460497.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Панатинайкос се опитва да открадне и Миротич – Sportove
Намери ни
To Top

Панатинайкос се опитва да открадне и Миротич

Отборът на Панатинайкос дава солидна заявка да привлече в редиците си един от най-добрите баскетболисти на Стария континент – Никола Миротич, съобщава авторитетният журналист Матео Андреани. Ръководството на “детелините” се опитва да съблазни черногореца с испански паспорт с по-висока оферта от тази, която предлагат големите им врагове от Олимпиакос. ПАО дава 7.5 милиона евро за две години на крилото, докато “червено-белите” са склонни да го привлекат за 6 милиона евро в същия период.


По този начин звездната селекция на Панатинайкос може да добие още по-големи размери, като до този момент “зелените” привлякоха Костас Слукас, Матиа Лесор, Лука Вилдоса, Динос Мотиглу, Димитрис Морайтис, Джериан Грант и Костас Адетокумбо.

Андреани съобщава още, че Монако и Цървена звезда също не са се отказали от идеята да се сдобият с услугите на Миротич, като са изпратили подобрени оферти на бившия състезател на Чикаго Булс.

Все още обаче не е ясно какво ще се случи с раздялата на Миротич и Барселона. Както е известно, двете страни все още не са изяснили нещата помежду си около разтрогването на договора на баскетболиста, като ситуацията най-вероятно ще се реши в съда.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558