Намери ни
To Top

Националният турнир по плажен волейбол за юноши и девойки продължава в Бяла

Първият ден от Националния турнир по плажен волейбол за девойки и юноши до 20 години в град Бяла премина с много вълнения, честна игра и атрактивни отигравания от страна на младите волейболни таланти, съобщиха от Българска федерация волейбол (БФВ), под чиято егида се провежда надпреварата.

При юношите, след непрекъснати и напрегнати срещи, се определиха полуфиналистите, които ще се борят за място в големия финал. Христиан Тодоров и Борис Георгиев изправят пред Даниел Йений и Радостин Гюров в битка за влизане в големия финал. Във вторият полуфинал ще се срещнат двойките на Константин Стойков и Ясен Станев и Александър Попов и Деян Тодоров.


И двата отбора имат какво да предложат на терена и се очаква интересна среща.

Първият полуфинал при девойките ще бъде между Ивет Гавраилова и Елеонора Гичева и Моника Коларова и Маргарита Джангърова. Във втория полуфинал публиката ще наблюдава Вероника Иванова и Елизавета Ивакина срещу Свилена Стоянова и Александрина Русалийска.

Турнирът е организиран от Община Бяла и Българска федерация волейбол и е част от календара на „Бяла-Европейски град на спорта“. „За Община Бяла е важно да подкрепя бъдещото поколение спортни таланти, като им предоставя възможност да се изявят и развият своите умения в състезанията, които организира“, пишат от БФВолейбол.

Турнирът продължава и днес.

Ощр от категория Волейбол